2024-09-08 2829 浏览
D嘢系几好食㗎,所以每当朋友问起,我都会推介呢间舖的。可惜今日去到,佢哋话冇位,带我地去隔离间烧烤铺(千味烧)坐,不过𠮶度好大阵噏味,虽然坐咗10分钟到,就开始闻唔到。但当我食食吓件鹅时,有个女侍应突然走入嚟好大声咁叫我地转枱,但之前系佢指明要我地坐呢张枱的,原来因为隔离枱客食完走咗,佢要安排并排7个位的枱俾另一班客,但由于佢礼貌欠奉,又搞到全场D人都望住我哋,咁我就婉转地拒绝,之后就惨啦….. 被人言语单打,安排𠮶班客坐我地对面等,关细我哋附近的冷气,咁我再食多一阵,实在太不安喇,就攞个盒装起D嘢返屋企食啦。唉!好尴尬好尴尬。到返过隔离cashier俾钱时,又系𠮶位女侍应收钱,又要被黑面了。D食物虽然好味,但真系唔敢再帮衬,太可惜了。
D嘢系几好食㗎,所以每当朋友问起,我都会推介呢间舖的。
D食物虽然好味,但真系唔敢再帮衬,太可惜了。
2024-09-08