2023-04-05
一入到去店员就叫我哋可以拣定野食,佢地就送咗个前菜九宫格黎😍劲靓卖相!啱哂打卡!!而且劲多种类,每样小小咁都几好呙👍🏼九宫格入面包括:•象拔蚌刺身•烧白鳗•时令沙律•天妇罗秋葵•牡蛎刺身•月见烧鸟串•天妇罗紫苏叶吞拿鱼肉蓉•牡蛎茶渍饭好丰富😍当中月见烧鸟串,仲会配个蛋黄俾你点黎食,风味十足❤️烧鸟串,入面脆卜卜似系鸡软骨碎🤭好正!另外一个天妇罗紫苏叶吞拿鱼蓉都好特别!!!!第一次见原来紫苏叶可以变天妇罗!一啖咬哂,有2个口感👍🏼食完九宫格,店员将我哋头先叫嘅食物送到!!放题有好多串烧,牡蛎刺身,烧牡蛎帆立贝,乌冬,茶渍饭😍牡蛎刺身叫咗3转,质素完全无下降,只只都好鲜甜,唔会食到腥味㗎👍🏼👍🏼烧牡蛎帆立贝,有3个酱料俾你自己落(蒜蓉,孜然粉,XO酱)蒜蓉不得了!!加咗成个味唔同哂🤩串烧每次都系热辣辣同等嘅时间长小小,所以都肯定系即叫即烧😚另外一个必食,反而系汤乌冬🤣系有啲搞笑,放题食咁饱嘅野!!但真系数一数二食过好食嘅乌冬!一黎乌冬绝对系日本入口,个面质、软硬度都系一绝👍🏼二黎汤底亦都系极鲜甜!竟然食到好重牡蛎味,好正!必定用咗好多去煮个汤👍🏼👍🏼高质必食!!!
九宫格入面包括:
•牡蛎刺身
•月见烧鸟串
•天妇罗紫苏叶吞拿鱼肉蓉
•牡蛎茶渍饭
串烧每次都系热辣辣同等嘅时间长小小,所以都肯定系即叫即烧😚