2011-09-15
一黎到,即刻order盛冈冷面既餐,包括一碗沙律、3件卷物、一碗刺身盛冈冷面 + 一杯饮品order咗唔够5分钟,好快就有一碗仔沙律食,几好味,因为有我钟意既芝麻沙律酱之后接住黎一大碗既刺身盛冈冷面,个侍应放低既时候,我已经问佢攞调味料,等咗一会儿未见有人攞俾我,我再问第二个攞,因为时间关系,我开始食住等,一路等到我食晒,埋埋单都冇lor 讲番个冷面先,d面既质地唔同以前,虽然都弹牙,但始终喜欢以前𠮶种味道,加上带子刺身切得太薄,好睇唔好食,我下次都唔会再order呢个set!!食晒成碗面之后,等咗10分钟,再摧人先有3件卷物食 ,味道一般,不过本身对呢3件卷物都冇期望再食晒3件卷物之后,又等多5-10分钟,又系要摧人,先至可以饮埋杯饮品 ~ 热蜂蜜梅蜜,好大杯ar,味道唔错等埋埋单之后,呢个lunch系over 1个钟,所以如果lunch time只有1个钟既食家,请三思!!!