2016-03-06 1065 浏览
大学同学叙旧,好耐冇见梗系揾个地方又可以食餐饱嘅又可以坐耐啲食个饭倾过计。之前同女朋友黎过依度食一次觉得唔错,所以就再同啲同学再黎。就好似放左啲艺术品咁,欢迎人客。提供免费Wi-Fi有啲嘢食可以系出边定嘅,沙律、甜品、小食等等。碗仔翅材料十分足料,口感的顺滑,啖啖都有材料。海胆手卷一口就可以食晒,对于食放题来讲系一件好事因为可以试吓唔同款嘅嘢食,比起其他放题好。海胆有鲜味略带少少海水味,本人不喜欢有菜,但这一个并没有对手卷带来任何影响因为我已经自行移除。这个手卷自己一个食左了三个手卷,觉得很美味!芝麻鸡翼表皮香脆,里面的肉很嫩滑,入口鸡皮很香脆和鸡肉味浓,完全没有油腻感。通常我食刺身都系食𠮶两款北寄贝同甜虾,两款都好新鲜同甜。甜虾都几大只下,而且都几粗。有几只既虾膏都觉得甜甜地,北寄贝入口鲜甜爽口。还有甜品~
提供免费Wi-Fi
有啲嘢食可以系出边定嘅,沙律、甜品、小食等等。
碗仔翅材料十分足料,口感的顺滑,啖啖都有材料。
碗仔翅
海胆手卷