2022-02-06
喂食Niki去揾好嘢食😋见到朋友喺社交平台 post嘅相好靓所以今日同几个朋友一齐嚟呢度打卡💕注意:- 我觉得同女性朋友你会开心好多💃坐低之后侍应会比杯荔枝茶我哋饮个杯好得意有条金鱼喺杯底,好似游紧水咁🐠秘制花雕猪肚锅个汤好好饮啊,好暖身之后点嘅𩠌其实唔使加调味料都好够味瑰洛月🌹个玫瑰花冰好靓斟水落去玫瑰冰嘅时候个玫瑰冰会出现烟成件事好梦幻凤琉香饮品嚟到之后会有个侍应特别系杯上面用机器射出泡泡呢个时候要捉紧机会影相📸️因为个泡泡好快就会爆破😅牛小腿$138牛嘅雪花都好多好有牛肉味海鲜串串$298鲍鱼,海虾🦞,带子,鱼肚,脆肉鲩鱼🐟,鱿鱼🦑,土豆🥔,鸡髀菇🍄海鲜有阵时都好怕麻烦,预先搞好一串串,可以食好多唔同种类嘅海鲜,都系一个好选择👍🏻最后埋单嘅时候佢会比张明信片🎑我哋,可以寄返俾自己。原本以为过几日就收到点知等咗一个月,如果可以快啲收到就好了。服务方面呢度嘅侍应都好殷勤,会推介我哋特别嘅菜式,亦都会时常留意帮手收碗执枱。整体来讲呢间餐厅无论食物质素,服务态度,环境卫生我都好好,推介同女性朋友嚟开心打卡📷
见到朋友喺社交平台 post嘅相好靓
所以今日同几个朋友一齐嚟呢度打卡💕
注意:- 我觉得同女性朋友你会开心好多💃
坐低之后侍应会比杯荔枝茶我哋饮
个杯好得意有条金鱼喺杯底,好似游紧水咁🐠
秘制花雕猪肚锅
个汤好好饮啊,好暖身
之后点嘅𩠌其实唔使加调味料都好够味
瑰洛月🌹