2020-01-12 996 浏览
大家有无试过食到好食既野可以改变心情? 事缘系我因为少少野嬲左男友,跟住就入左呢间餐厅...呢间系新店,旧店系隔离街,新店坐得舒服好多~ 右边系前菜 bar,系送既,可以拣食咩,由职员夹。好多款选择,目测都起码有十款,仲可以添一次,有得拣又唔洗钱感觉好好我地早食,大约晚上六点到,无咩人,环境舒适。枱上面一壶壶既并唔系热水咁简单,而系清清地既红枣水,每枱都有嫁,又系任斟仲有个胡椒味好重既热汤,应该系牛骨海带汤,所以图中既野系坐低就拎埋黎就有得食,好似番左屋企食饭咁,之后有位靓姐好好招呼,介绍下有咩好食,好好 services 我地叫左个炖牛尾,二百蚊到有点贵,但好大碟,有五六旧,炖到好入味好谂,胶质出晒黎,女仔恩物。仲有,d配菜都无hea你,煮到谂晒入晒味,唔系有时食到d配菜好似无煮过生欧欧咁放落去加大碟𩠌咁,佢地有诚意因为一人要叫一个𩠌,我地惊食唔晒,所以叫个小食。叫左呢个炸蚝饼,九十蚊左右,一碟有三个,食左一个食记得影。应该落左薯粉,所以口感有些烟un的,但略干,蚝不新鲜,可以不试。最后再encore多碟前菜,试左唔同野,都好好味。每个晚餐都会跟一个饭,我地惊食唔晒,所以其中一碗叫

最后再encore多碟前菜,试左唔同野,都好好味。

每个晚餐都会跟一个饭,我地惊食唔晒,所以其中一碗叫少饭,最后都有净
。总括黎讲,呢间野都可以 encore, 一定食得饱,仲有 now tv睇,食完可以睇阵电视,唔洗话急住走。

圆满既晚餐
,卖单三旧水,以我地黎讲唔算平,但有少少 semi buffet既感觉,个人又开心番,都唔记得之前嬲咩lu~
2020-01-11