2021-08-28 849 浏览
早一个星期订定位,Mummy最钟意食羊,见有六折就同佢试下。环境好大好舒服,玻璃到地,一大阵羊味,似返左大陆一样。茶系玄米茶。汤方面我唔食牛,好彩问清楚呢间无论叫咩汤底都系用牛淆出来,店员知我地唔食牛就话比药材加酒加水做汤底,味道又几夹,有蒜头,大蒜龙眼,当归等…。羊肉串必叫之一,调味得好好,好野味,烧得岩岩好,好大串,唔干多汁又香。店员介绍叫太阳羊肉就叫左,食落好有羊味,好多汁,Mummy话正。西班牙黑豚肉,口感好软好香,唔肥加埋汤汁食落甜甜地,好好味。三并有羊肉滑,墨鱼滑和瑶柱虾滑,好爽好新鲜,食落好弹牙。羊排:呢个羊排好厚肉,有软骨,唔好太肥好香,香料好多,做得好入味。鲜云云吞入面好大只虾好多虾又大粒,食落有三只虾,好爽超好味,值得食。呢个黑醋有机菜好新鲜好甜,黑醋加左果汁捞菜,好开胃清新,叫左两碟。呢一餐Mummy超级满意,三个人食左玮千三百几六折般就九百几成千蚊,钟意食羊就抵食。🤪🤪

环境好大好舒服,玻璃到地,一大阵羊味,似返左大陆一样。

茶系玄米茶。

三并有羊肉滑,墨鱼滑和瑶柱虾滑,好爽好新鲜,食落好弹牙。

2021-08-27