2024-06-05
细个成日见到门口摆满油炸鬼牛脷酥嘅传统粥店🥺 随住时代变迁 粥店都纷纷改头换面 坐得舒服食得舒服😌 今次食呢间仲有全日套餐 好受街坊欢迎💑-🥣 艇仔粥 (全日套餐) $77套餐包括油条同腩汁萝卜😋 粥底煲得够绵 味道啱啱好唔会太咸😙 每一啖都食到海鲜配料🦑 腩汁萝卜清甜 油条好大份 同朋友share先食得晒🤯-🍜 鲜虾云吞汤面 (全日套餐) $70套餐包括油菜同热饮😉 我自己食面好怕太重碱水味 呢度就唔会☺️ 汤底香甜 饮多两啖都唔口渴🫡 配料方面有五粒云吞 每粒都食到虾肉 唔错🦐-🍤 脆脆炸両 $31 / 香茅鸡翼 $33 (套餐加配价)粥店油器入面我最钟意炸両 点大量麻酱甜酱够晒邪恶😏 最估唔到系香茅鸡翼会咁好食 腌得好香炸得干身 推荐🤭-🧆 酥炸鲮鱼球 $36 (套餐加配价)见好多枱都有嗌 应该系餐厅拿手菜🤤 鲮鱼肉爽口弹牙 调味偏浓 真系几好味👍🏻
🥣 艇仔粥 (全日套餐) $77
🍜 鲜虾云吞汤面 (全日套餐) $70
🍤 脆脆炸両 $31 / 香茅鸡翼 $33 (套餐加配价)
🧆 酥炸鲮鱼球 $36 (套餐加配价)