2023-05-02
好开心坐出面,半户外加上设计犹如置身意大利街头!---🔸八爪鱼薄片配烟熏柠檬亚支竹 $108开胃前菜!薄片好薄(图4)但个人觉得味道重口左d💁🏻♀️(另外终于见到Artichoke真身,之前喺美食节目见到唔知咩来😂)-🔸海鲜Pizza $188冇理由唔食Pizza🍕中意佢既皮够薄又烤得好,d边边都好味🤭饼面d料就正常发挥啦,冇咩特别~-🔸烤鲈鱼 $188Seabass就一般,鱼皮有d硬唔脆,鱼身都比之前食过既爽实🫢但个蕃茄sauce同d配料(虾蚬鱿鱼)就唔错~-🔸Tiramisu $58呢个都系一般,好似只有creamy(无论口感定味道)-🔸Espresso Martini $85好单一的味道,咖啡味直出,饮惯多少少层次~-🔸Belini $65好似桃味梳打~---🍽️ Trattoria Piccolo @trattoriapiccolo.hk {连加一,两人共 $762}#sis坚尼地城 #sis西环 #hkfood #hkfoodie #eat #food #dessert #美食 #香港美食 #相机食先 #香港 #平民美食 #sisterfoodcourt
---
🔸八爪鱼薄片配烟熏柠檬亚支竹 $108
🔸海鲜Pizza $188
🔸烤鲈鱼 $188
🔸Tiramisu $58
呢个都系一般,好似只有creamy(无论口感定味道)
🔸Espresso Martini $85
好单一的味道,咖啡味直出,饮惯多少少层次~
🔸Belini $65
好似桃味梳打~