2021-09-03
之前想食一幻好耐,但几次都咁岩要排长队,所以放弃左😂今日我地夜晚六点几到,好彩唔洗排队直接入得👏🏻咁岩9月份做紧食玩祭🎉消费几多钱都可以送Namco游戏咭比你玩,我地食完野行去试玩下夹一幻抱枕🤭不过我地唔够lucky夹唔到~见到有人夹到好羡慕😖🍜食物🍜二人套餐$238(拉面2碗,小食二款,饮品二款)1️⃣招牌虾汤拉面:汤底拣了原味,另外口味拣了盐;汤底饮到鲜虾味,唔会太咸味岩岩好,饮完唔口渴👍🏻拣了幼面偏软身,但都可以做挂汤,加了红姜天妇罗会有画龙点睛效果。2️⃣黑蒜叉烧虾汤拉面:荃湾限定版,粗面比较有咬口,汤底黑蒜味都几出众,叉烧薄薄地又烧得几香。3️⃣饺子:外皮煎得唔错,而且馅料都是满满的。4️⃣木耳:食拉面点可以少咗木耳,最钟意个口感。另外加了$38 甜辣小虾沙律🥗小虾甜甜辣辣几开胃,咬落去系脆卜卜。💥环境💥有吧台,梳化位都有,地方几干净唔迫夹嘅感觉,装修好似真系去咗日本食拉面咁,而见到门口仲有拉面卖。💥服务💥一入门口已经店员好主动咁招呼,其他店员都系有礼貌,上食物速度时间都算快。
🍜食物🍜
二人套餐$238(拉面2碗,小食二款,饮品二款)
3️⃣饺子:外皮煎得唔错,而且馅料都是满满的。
4️⃣木耳:食拉面点可以少咗木耳,最钟意个口感。
💥环境💥
💥服务💥