餐厅: 浦和日本料理
资讯:

(非会员)
2010-05-27 25 浏览
早几日同老公食完呢间放题我地食完都好满意所以就上嚟同大家分享吓入到去有位男经理安排一张4人卡位比我地就坐,很宽敞舒适.在内灯光暗暗的,装饰品摆放得整整齐齐,环境都唔错.一坐低就问我地饮啲咩(果汁汽水系任饮嫁)仲话会准备个刺身拼盘比我地食住先(如果系第二间呀比你坐低咗就行开咩都唔理嫁啦)刺身系厚切几新鲜寿司饭唔会太大炒嘅食物唔会太过多油(例如炒什菇,女仕喜爱)天妇萝粉唔会太厚(天妇萝虾系大大只)我同老公都食得好饱呀,点知做嘢做到整晚无停过手嘅男经理过嚟问我地仲食唔食ice cream佢仲话有绿茶味添(系我至爱紧系食啦)期间问我地今晚啲嘢食啱唔啱食有没有地方需要改善等等,很体贴客人(唔知仲以为佢系老板添哈哈!).其他员工都很友善,桌上食完食物嘅碟很快同勤于清理.但系唔知做咩有个穿恤嘅女人整晚都黑口黑面,叫佢落单都唔应,呢间舗请咗佢系唯一不足之处.由于系无限时间开关系呢晚同老公食足3粒钟好开心,唔使比时间限制住.

刺身系厚切几新鲜

寿司饭唔会太大

炒嘅食物唔会太过多油(例如炒什菇,女仕喜爱)

天妇萝粉唔会太厚(天妇萝虾系大大只)

.其他员工都很友善,桌上食完食物嘅碟很快同勤于清理.

2010-05-23
  • 天妇萝虾