2013-08-12 480 浏览
由于妈咪就黎生日,,而成日都心思思想试Paul Lafayet~今次决定订个蛋糕试下先店舖以啡白为主,,,每个客人都会好细心系玻璃柜到睇饼,,,5颜6色好吸引!!!!谂左一阵,,,决定订左个1LB BERRIES CHEESE CAKE......盛惠320蚊服务员仲会提示可以免费写字TIM!!!!因为做紧PROMOTION,,只要JOIN左Soda Rewards ,,,消费满$100就会送1粒Macaroon,,,,,禁当然试下只新口味,,好似叫’SUMMER ______’,,,另外又心思思点左个Mango Pistachio Dome!!!!本身都知马卡龙有一半以上的成份系砂糖,,,,而呢间马卡龙系入口偏’淋’,,,但真的太甜了,,,算吧!!!另外一件蛋糕,,卖相好靓,,有粒红桑子伴顶,,,,切左内里系芒果Mouse,,仔细睇到有粒粒ge vanilla子!!!但食落唔够香,,,而内里芒果唔算甜,,,总括”好一般!!!’’’讲返个cake,,,一见到就觉得,,,点解写d字可以写成禁嫁,,,唉!!!呢个系BERRIES CHEESE CAKE ,,附送左一支金色蜡烛!!顶层上是一

服务员仲会提示可以免费写字TIM!!!!

顶层上是一层白朱古力,,上面仲有5粒迷理板ge马卡龙,,,其实好难一刀切下去…!!
蛋糕基本上系三层,,表面系蓝梅蓉,中间系cheese再加饼底!
一啖食落去好浓郁的芝士味,,,配合蓝梅蓉,,并唔会太甜,,恰到好处,,超赞!!!

2013-08-08
外卖自取
$40 (其他)
用餐优惠
其他