2023-07-18 134 浏览
唔觉意发现左依间正野,系好多年都无食过既火锅放题,最夸张系连汤底都任食,包括烤鱼、鸡煲、普通汤底都任转任食,冬天仲有羊腩煲,听到都觉得颠。坐低就有个刺身同极品和牛拼盘,刺身就唔expect有几好啦收你依个价钱,反而个牛拼有surprise㖞,有手切安格斯肥牛,封门柳,牛板键,牛舌心、金钱展份量十足,而且仲好重牛味,质素同出面几百蚊两大碟既手切牛质素系完全冇分别,仲要嗌左几轮都keep 到个质素,咁既价钱你仲想点。另外个烤鱼香脆肉身好滑,拣左青江鱼又唔多骨,煎香再放入汤底煮,好好食。真系唔好以为任食就食下栏野,食材一啲都唔马虎,整体高质劲抵食,系环境麻麻地,当日见到好多小飞飞。蚊蚊猪老火锅地址:深水埗荔枝角道240-244号宝兴楼地下A-C号舖

要嗌左几轮都keep 到个质素,咁既价钱你仲想点。

蚊蚊猪老火锅
地址:深水埗荔枝角道240-244号宝兴楼地下A-C号舖