《有蒸气石锅海鲜套餐》 每位$328 依度叫得做蒸气海鲜石锅专门店,咁梗系要拣返啲有海鲜嘅餐啦😝😝我地拣咗《有蒸气石锅海鲜套餐》,有蚬、虾、鲍鱼、蚝等等…劲丰富🤩有晒我最like 嘅海鲜,我地仲额外叫咗《黑松露蒸蛋》同埋《本地手切牛颈脊》,正啊!🤤仲可以拣要粥底定汤底添,我地就拣咗汤底。首先出场嘅就系黑松露蒸蛋,香浓嘅黑松露味加上滑嘟嘟嘅蒸蛋,仲要用蒸气锅加热完啲蒸蛋嘅热度啱啱好,之前我食蒸气锅都无试过叫蒸蛋,原来系好好食架!除咗有好西食,依间蒸气锅最特别系有劲好嘅服务,啲职员会帮你蒸埋架🤭🤭🤤🤤,仲要唔系帮你蒸一两次或者较下个炉咁,系全程都帮你蒸,你无睇错呀,系全程呀🤩啱晒又钟意食但又懒嘅我🤗🤗啲职员有礼貌得黎仲要好专业,蒸得好好食🤩🤩食完头盘蒸蛋就正式开始海鲜餐啦🤗,啲海鲜全部都劲鲜甜多汁🤤🤤特别要讲下其中几款🤩🤩真系超惊喜,一开波先食沙包蚬,大大只,又有海水味,啖咪肉,一啲都唔腥!之后有大连鲍鱼,真系鲍如其名,好大只架!仲要劲有咬口,肉质鲜美可口🤤🤤咁好食梗系唔好比佢停啦,再黎系桶豪哟!平时食开嘅桶豪细细粒,但依度啲桶豪有拳头咁大旧,劲肥美😱😱蒸完食热热地啱啱好🤗🤗一咬落去即刻成

《有蒸气石锅海鲜套餐》 每位$328

咁好食梗系唔好比佢停啦,再黎系桶豪哟!平时食开嘅桶豪细细粒,但依度啲桶豪有拳头咁大旧,劲肥美😱😱蒸完食热热地啱啱好🤗🤗一咬落去即刻成口都系只蚝啲汁🤭🤭

仲有墨鱼丸同猪肉丸食🤤🤤本身都好钟意食墨鱼丸,依无水啲墨鱼丸完全无令我失望,爽口弹呀!

本地手切牛颈脊又系另一个必食推介,大大份仲要入口即溶同劲有牛味🤤🤤钟意食牛嘅千祺唔好错过。

最后将吸收晒啲蒸气锅精华嘅汤饮埋佢🤩🤩咁就perfect池啦🤗😝