打边炉达人既我,经常周围去各间火锅店,今次去旺角拣咗食「喜锅」,好彩有订枱,因为平日竟然都上下层全场满座。打边炉d配酱一样咁重要,呢到有好多选择,啱哂我。前菜叫咗「日式胡麻冰菜」,第一次食呢个菜,非常爽口好味,口感好特别,我觉得都非常值得点,好味健康嘅推介!!另外必食之选「蟹籽墨鱼油炸鬼」,果然系必食,即叫即整,所以送到黎好脆好香口,配埋蟹籽墨鱼弹牙,好味!!超钟意食牛颈脊嘅我,叫哂两款牛颈脊,「手切本地牛颈脊」同「顶级安格斯牛颈脊」,叫个细嘅份量已超多,非常抵食!!本地个只雪花个d,软身d;安格斯少d雪花,有咬口有口感d。两只牛味都浓,同雪花纹平均,一睇个色同纹已知靓材料,两只我都好钟意,好味推介!!

打边炉d配酱一样咁重要,呢到有好多选择,啱哂我。

日式胡麻冰菜
蟹籽墨鱼油炸鬼