2020-07-04 1064 浏览
同老公结婚周年日🥰唔想出到咁远近近哋系返元朗区庆祝 我哋都系边炉控,见到banner 七折 就来试下😛上到嚟地方超级大,仲有几间vip房,聚会就非常fit啦😎地方干净企理 ,灯光好柔和 食打边炉都可以好有气氛🤣🤣锅底选择都好多 ,听店员讲全部自家制冇落味精 👍👍淆足几个钟 点了椰子鸡拼麻辣小辣 ,两样都好正 🤭🤭鸡轻轻用酒叶住,大量粟米 ,椰皇,非常足料😍😍就咁饮咗两碗先打边炉,麻辣汤底又麻又香,非常正宗电子餐牌下单,环保又清晰 ,店员见我哋两个人介绍咗二人海鲜拼盘,有五款海鲜 蟹 、海虾 、扇贝 、马刀贝和南非鲍 !如超级有惊喜 ,估唔到会用上南非鲍 😋😋鲜甜爽口 ,海虾上枱仲喺度跳紧舞🤩🤩安格斯牛小排,其实都想食手切 但因为得两个人真系食吾晒,牛小排有厚度 ,非常稔滑, 牛味好浓郁呀 小份$148都有12块 抵食👍👍紫菜响铃 真系要必点 即叫即炸 非常松脆 😬😬点解泰式酱 就真系好正辣汤底同鸭血就超级配 😎😎鸭血嫩滑,一啲都唔醒😛另外点咗 佢哋自家制,手工云吞 同咸蛋墨鱼丸 ,几得意嘅配搭㖞 自家制非常足料 ,云吞大大粒虾🥰🥰其实仲有好多嘢想试,但因为两个人真系食唔落啦🤭🤭饮埋啤酒

上到嚟地方超级大,仲有几间vip房,聚会就非常fit啦😎

地方干净企理 ,灯光好柔和 食打边炉都可以好有气氛🤣🤣

椰子鸡锅

麻辣锅

海鲜拼盘 二人份

顶级安格斯

紫菜响铃

辣汤底同鸭血就超级配 😎😎鸭血嫩滑,一啲都唔醒😛

其实仲有好多嘢想试,但因为两个人真系食唔落啦🤭🤭饮埋啤酒 冇限时,坐得舒舒服服,下次同埋屋企人一于 坐房 ,二千蚊低消就冇难度 !

真心觉得唔错嘅一间 手工火锅店 ,服务好好添👍

2020-07-02
椰子鸡锅