有時食串燒店,無論叫咩肉類都係同一款調味,成餐飯好乏味。而今日食既燒烤堂,款款串燒個性鮮明,調味同食材二合為一,有加乘作用!🌟9/10起營業時間延長至凌晨兩點半🌟晚上11:00起,會有$1串黑松露雞優惠(每人限點兩串)-以下都係我推薦嘅食物👅✨焦糖鰻魚芝士玉子燒 $28 軟綿綿嘅玉子燒表面有一層薄脆嘅焦糖,包裹住鰻魚,即叫即製,熱辣辣,層次感豐富。✨蜜糖燒雞中翼 $18 👍🏻👍🏻蜜糖同雞翼係不敗嘅組合,香香甜甜,極之出色🥰 口感做到外脆內軟,會想encore!! ✨手釣墨魚鬚 $22 👍🏻👍🏻新鮮!口感彈牙!配上泰式醬汁回味無窮。-✨牛油芝士焗蘆筍 $48 👍🏻蘆筍愛好者表示興奮🥹 雖然攤凍咗先食,芝士同蘆筍之間有點分離,未能融為一體,但蘆筍完全冇渣,集香滑於一身,滿意!! 芝士充滿奶油香,就咁啪都正。✨蒜蓉燒蟶子 時價 👍🏻👍🏻睇落去調味唔重,撈埋蒜泥後真係不得了,成個口都係蒜味🤭 蟶子比我預期中更鮮甜,彈牙爽口,好滿意!✨汁燒橫隔理肌 $28 👍🏻肉味適中,醬汁出色,令味道再上一層樓。另外蟹膏燒飯團 ($38) 同焦糖青蘋果鵝肝多士 ($108) 都值得一試😙 而香蒜鹹蛋黃燒虎蝦有

🌟9/10起營業時間延長至凌晨兩點半
🌟晚上11:00起,會有$1串黑松露雞優惠(每人限點兩串)
以下都係我推薦嘅食物👅

✨焦糖鰻魚芝士玉子燒 $28

✨蜜糖燒雞中翼 $18 👍🏻👍🏻

✨手釣墨魚鬚 $22 👍🏻👍🏻
新鮮!口感彈牙!配上泰式醬汁回味無窮。
✨牛油芝士焗蘆筍 $48 👍🏻

✨蒜蓉燒蟶子 時價 👍🏻👍🏻

✨汁燒橫隔理肌 $28 👍🏻
肉味適中,醬汁出色,令味道再上一層樓。

另外蟹膏燒飯團 ($38) 同焦糖青蘋果鵝肝多士 ($108) 都值得一試😙 而香蒜鹹蛋黃燒虎蝦有少少食緊雙黃白蓮蓉月餅嘅感覺🤣🤣 味道特別。