2023-06-25
想像到嘅味道,有改善空间。唔系必食,经过可一战,整体中上😙・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🍱 大满贯 HK$128・味道:每款𩠌同配菜份量都好平均,所以每啖食落都几丰富,不过味道有啲单一🧐。建议食材配搭上加少少酸味为主嘅配菜会再fresh啲😙个人觉得吞拿鱼唔够新鲜~其他都正常好食desu・口感:波奇碗一向sell多料㗎喇,呢个都一样多口感,脆口嘅沙律菜、弹口菇子、厚实鱼生,想像到嘅好食😂🍣 经典鸡肉 HK$78・味道:个慢煮鸡肉有啲似盐水烚😅,有味嘅但唔重鸡味,其他正常。呢个bowl主打一样𩠌only,食耐咗会有啲闷🫥,所以肚波男友另加+$加咗带子同吞拿鱼~・口感:话系慢煮鸡肉但偏熟咗啲,又未到鞋嘅,但又唔系juicy,所以真系一般般呢😐~🥤 牛油果香蕉奶昔 HK$44・味道:天然0甜,不过香蕉甜味🍌有啲盖过咗牛油果🥑・口感:欣赏佢个奶昔formula,唔会好thick,因为牛油果同香蕉好易榨到糊仔状,唔够嘢饮饮落个种爽口液体水感,但呢款水感同时够味👍。・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性价比:中~🤰9冲度:可试~🤰结论:稳阵好食解暑之选,想食light啲又够饱肚,旺角
🍱 大满贯 HK$128
・味道:天然0甜,不过香蕉甜味🍌有啲盖过咗牛油果🥑
牛油果香蕉奶昔
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
🤰性价比:中~
🤰9冲度:可试~
🤰结论:稳阵好食解暑之选,想食light啲又够饱肚,旺角可以食佢~
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
环境:除咗对厨房位嘅bar枱位有啲窄之外,高枱位同卡位都坐得舒服,仲一櫈配一个篮放袋,细心👍