2024-11-02
呢度虽然唔系omakase 但唔少菜式都系师傅喺面前即整 用餐体验极丰富🥹🥹🦪鲍鱼海胆杯($88)睇相都睇到海胆超大旧 鲜甜海水味齐晒🤓 鲍鱼系矶煮冻食个只 微微酱油味调味 超级打卡又开胃😝🍢串烧牛舌芯串($68)胸软骨串($42)话说串烧系薰嘅招牌 牛舌芯除左够厚之余 最重要系齿颊留香 个种牛香味系食完一阵都久久未散 烧得好香 熟度亦刚好 睇落价钱比一般串烧店高少少 但绝对对得住个价钱 😌🥩A4和牛扒($398)另一个好吸引嘅系A4和牛免费升级A5和牛 师傅会席前火烧和牛扒 即烧即食 半生熟少少粉红 令肉质好嫩滑之余又逼到啲油香出黎😙🍙酱烧饭团($58)估唔到冇馅嘅饭团可以咁好食 因为啲酱渗晒入全个饭团 饭团烧到外脆内软 甜甜地又有啲烤香味 配埋紫菜一流 可以话系食过最好吃嘅冇馅饭团😌🥟鸡皮饺子($42)原本谂住会冇乜惊喜 但鸡皮脆到卜卜声 而个馅亦好明显系自家制 并不是平时食个种一式一样嘅味道 🙆🏻♀️🧀酒盗芝士($68)超少见嘅菜式 钟意南乳腐乳一定要试下 芝士系cream cheese质地 上面酱系用鱼内脏制成 食落好似鱼味南乳 我本身好钟意南乳亦好食得腥 所以食唔停口😆
🦪鲍鱼海胆杯($88)
🍢串烧
牛舌芯串($68)
胸软骨串($42)
🥩A4和牛扒($398)
🍙酱烧饭团($58)
🥟鸡皮饺子($42)
🧀酒盗芝士($68)