2021-10-03 80 浏览
好耐以前有食过依间餐厅嘅单点火锅,嘢食超级高质,今次于是过嚟试吓尖沙咀分店嘅依间胡炉餐厅🍴一于睇吓食物质素可唔可以维持到啦!未到一如既往地人气好高,已经有好多人排紧队食,所以都系果句,想食嘅朋友记住早啲book位,咁就可以即刻有得食啦😆呢度嘅职员服务态度好好,而且座位好阔落,食得安心又放心💕今次我哋试咗半放题形式,虽然系半放题形式,但系嘢食质素一如既往地咁好,简单来讲嘢食一样咁好味,但系价钱平咗好多,jeng!汤底方面我哋拣咗滋补人参鸡锅,材料真系超级丰富,劲足料!直接汤底都可以饮埋佢,里面有大大只嘅鸡,而且超香人参味,净系汤底已经好揼本😆另外海鲜拼盘嘅质素都好高,海鲜超级丰富,而且超级鲜甜,最后推介必食依度嘅牛肉,肉质鲜嫩,超香牛味!

呢度嘅职员服务态度好好,而且座位好阔落,食得安心又放心💕

汤底方面我哋拣咗滋补人参鸡锅,材料真系超级丰富,劲足料!