焼肉而今 by 富小路やま岸

Yakiniku JIKON by Tominokoji Yamagishi
2025-02-22 0 浏览
First, 食物ok, 牛有质素, 但系个和牛趴个服务员定经理烧到Welldone, 唔讲以为食紧叉烧。 Second, 因为要招呼客人距地会force 客人 2000/ head 先可以食两round 去meet min.charge, 唔紧要我地已经叫左个最贵个和牛趴, 但系准备埋单仲话我地唔够想我地开多支酒, excuse me 已经食完饭倾完计, 迫我饮酒做咩? 我本身开个支就已经末饮晒。 之后死死地气先比我埋单。 Third, 我讲广东话, 几个waitress 一黎就同我讲普通话? ?? 之后中间有几次都系keep 住讲普通话??? 976/ head 可以系k11 musea 食其他野有更好服务态度。 附上收据费时话老作。真系无下次

之后死死地气先比我埋单。

服务态度。 附上收据费时话老作。真系无下次
2025-02-22