2019-01-13
呢间舖头食左好多年,每次去食都会觉得收银伯伯(老板?)好好人,忍唔住要写一写。环境:坐落于葵广既小店,唔可以期望呢度坐得好舒服又好宁静咁,但里面系好干净架,而且坐位都唔逼^_^所以对于小店黎讲已经系非常好。性价比:适中,基本上一碗泡饭或者汤面约50蚊,视乎𩠌菜既种类,呢度既泡饭汤面分量适中(如果系泡饭类会比较饱)。味道都十分好,种类多,要清有清,要辣有辣。鸡翼泡饭既炸鸡翼系新鲜炸起架,外脆内嫩,好好食 呢度亦有饺子食,味道亦相当不错,不过计起上黎系有少少贵._.服务:呢度既姐姐手脚好快A_A所以唔洗等好耐已经有得食,收银伯伯非常有礼貌同友善,呢个真系吸引我去咁多年既原因呀^_^总括而言:如果去葵广上层觅食觅到厌,真系可以去试一试一泡而红啊! 推介