2020-06-13
Gladys’Estate Coffee 已经去过无数次,Menu 久不久都会更新,每次去到都可以试新嘢!Hash Brown Avocado Mint Bacon Toast $128牛油果加薯饼夹埋多士一齐食又几夹㖞,薯饼炸得啱啱好,牛油果食落似加左少少薄荷味,感觉比平时清新,有惊喜!K-Pork Breakfast $108之前食过一款猪柳 toast 好好食,今日冇睇清楚就直接叫左呢个K-PORK,嚟到先知系猪肉片,唔系我心目中猪柳,真系好惊喜🤣🤣 底下嘅多士同样地好脆口,一直保持到水准. 肉片叠埋菇仔可以试下点少少红莓酱,甜甜地都唔错(不过都系中意食之前嘅猪柳 toast多啲😝)+$28 Flat White中意饮 flat white 嘅我,嚟亲都一定会order,热嘅好饮,冻嘅一样好饮。佢地基本上唔会点落冰,所以饮到尾都唔会变得淡味.推介!!
K-Pork Breakfast $108
+$28 Flat White