2017-05-24 1052 浏览
今晚揾到间好优静既餐厅,好岩三五知己倾计食饭餐厅长方形,不太大,但感觉好舒服打开menu, 选择好多,样样都好想食谂左好一阵子,最终决定......Roasted Chicken $175春鸡既肉质好滑,不过春鸡比较细,我细食所以觉得份量还可以,如果正常食量的话,真系唔太够,另外,配菜真系超好食onion&翠肉瓜好淋好入味👍薯仔亦焗得好干身,外脆内软Ribeye Steak $180要左medium, 黎到既时候,块steak 既香味超浓而且出乎预料地好软腍建议on top 加埋pepper, 味道会更突出Garlic Prawn $85虾肉好爽,食得出好新鲜味道更加不用质疑,好好味Wan Chai $95呢杯主要有cucumber+lemon+tequila,一d都唔strong, 好易入口,味道好清新Tornado Twist $60 呢杯mocktail 系cranberry & lemon juice+ soda,味道酸酸地,但一d都唔会抗拒呢个心太软应该系home made, 朱古力味好重,不过就偏甜左d, 如果无咁甜会更好
今晚揾到间好优静既餐厅,好岩三五知己倾计食饭

餐厅长方形,不太大,但感觉好舒服

打开menu, 选择好多,样样都好想食
谂左好一阵子,最终决定......
Roasted Chicken $175
春鸡既肉质好滑
onion&翠肉瓜好淋好入味👍薯仔亦焗得好干身,外脆内软

Ribeye Steak $180
要左medium, 黎到既时候,块steak 既香味超浓
而且出乎预料地好软腍
建议on top 加埋pepper, 味道会更突出

Garlic Prawn $85
虾肉好爽,食得出好新鲜
味道更加不用质疑,好好味

Wan Chai $95

Tornado Twist $60