2020-10-18 791 浏览
星期一返工嘅夜晚 感觉特别blue 唯有食啲好嘢啦呢间朋友之前介绍过 终于有机会嚟七点左右嚟到唔算多人 但系入边都坐满左一半 餐厅装修好有外国feel 但系座位感觉就迫左啲 虽然有隔板 但系感觉都坐得有d迫提醒大家!!!! 待应会问你要唔要水 记住答regular water 就ok !! 如果唔系佢地会俾支要收费既水你💧(我地中左伏 支水$4x 味道系唔错既虽然) Menu一眼睇晒野食方面叫左黄咖哩鸡+roti+抄金边粉咖哩味道唔错 不过鸡就小左d (成碟大概2-3旧到) 另外roti系要另叫Pad thai 正常水平 虾都多 (4-5只)野饮唔记得呢个系咩cocktail (coconut xxx?) 朋友叫左杯沙冰既野 都唔错 餐厅既气氛其实好好 就算系平日夜晚 都好多gwelo 食食下以为听日唔洗返工😂不过埋单600到 感觉就贵左小小 野食正常 未算有惊喜 再加上音乐有d嘈 倾计倾到我同朋友把声都攰
星期一返工嘅夜晚 感觉特别blue 唯有食啲好嘢啦

呢间朋友之前介绍过 终于有机会嚟
七点左右嚟到唔算多人 但系入边都坐满左一半

Menu一眼睇晒

野食方面叫左黄咖哩鸡+roti+抄金边粉
泰式黄咖喱鸡

泰式虎虾炒金边粉

Pad thai 正常水平 虾都多 (4-5只)

朋友叫左杯沙冰既野 都唔错