2014-04-06 3222 浏览
打电话黎订枱, 一打黎就订位, 心知不妙。  一入到玉蕾, 经过长长的走廊和房间, 到达dining room, 看到潦阔的海景。  他们的荼钱最少二十八元, 但是完全没有茶味, 他们一坐下来推介乜野义烧, 看见隔离台的那碟黑文文, 死实实的就唔敢叫.  要了个cha siu bao, 但是义烧不太好, 包身又不够松软, 什么嫦娥饺, 好像个厨师在乜星临时请回来.  普通。  虾饺很有虾味, 银雪鱼饭比较好, 杏汁包都唔差, 总括来说就是不抵.  百六蚊一个人好像冇什么食, 唯一好食既就是海景, 厕所.  厕所整得好靓下, 如果不是我上网睇有什么好食重唔抵。  后来我故意在waiter面前话茶怎样怎样, 他们都不肯换给我。
题外话/补充资料: 食一次当睇下野都唔错
2014-03-01