2021-03-25 1271 浏览
海天真系令我返咗转头好多次平时叫嚟叫去都系𠮶几味今次想试吓新嘅🙈我先讲咗我觉得好食嘅先亦都系我每次嚟都会叫嘅 当然海鲜我系喺出面啲海鲜当买入去加工嘅海天整嘅豉油王虾碌真系好好食 豉油味好足够但系又唔会太咸虾都炸得好脆豉椒炒蚬今次唔知点解冇我上次食嘅咁惹味但系都唔会太差 亦都系味道唔会太淡嘅好味椒盐濑尿虾基本上系每次都会食嘅 佢哋加工嘅椒盐系好好味嘅上面啲椒盐粒粒亦都好多我系会用啲椒盐粒你捞饭嘅😂系时候讲吓啲失望㗎啦平时买花螺都系白灼 其实我喺度谂白灼驶乜出酒楼食啫咁你试吓佢个辣酒煮花螺啰点知真系衰左 系完全冇辣味冇咸味系得啲少少咸同少少辣嘅汤咁样浸住 😅😅😅真系以后都系嗌返平时食开𠮶啲就算 试新野通常都赖嘢😂😂😂
海天真系令我返咗转头好多次
平时叫嚟叫去都系𠮶几味今次想试吓新嘅🙈