之前都有食过元朗分店 今次旺角都有呢间紧系要黎食多次喇旺角呢一间系比元朗个间多咗啲前菜 佢又话啲贝壳类嘅海鲜同埋有乳鸽比你份量虽然唔系好多但系都唔错 乳鸽肉质唔错食落唔会觉得十分之鞋口贝壳类嘅海鲜蒸出黎好清甜海鲜每枱可以拣4款 就拣左鲍鱼 蛏子 龙趸同扇贝鲍鱼超厚肉同多汁 鲜味超浓 而且好弹牙蛏子汁劲浓味 而且条条都劲粗劲新鲜 扇贝既汁系亮点 夹埋粉丝食系正到爆 又鲜又入味 有口感味道又劲浓郁龙趸肉质鲜嫩又滑 入口即溶最衰冇得任食海鲜😂想再食嘅话就要按市价计钱食啰 但咁样食都唔错🤤肉类鸡系卖点 分别有两种鸡虫草花蒸鸡同顺德污糟鸡两只鸡都好正 虫草花好多 加埋红枣系面 食落甜甜地又带住虫草花既甘味 补身又好食顺德污糟鸡就一d都唔污糟 好入味好好食 肉质鲜嫩 滑得来鸡味浓 值得推介其他肉类都好唔错 例如猪颈肉, 蒸出来效果比起烧猪颈肉更为正仲有手打丸都好弹牙👍🏻蔬菜类南瓜同茄子都好好食 南瓜够当造 食落劲甜茄子厚切 蒸完劲juicy 仲有唔少菇类同栗米都唔错糕点同元朗分店一样 分别有红枣糕 马拉糕 蜂巢糕等等我地就系叫左红枣糕同马拉糕 即蒸即食既效果系好出色 马拉糕即蒸出来 虽则烫口但松软
之前都有食过元朗分店 今次旺角都有呢间紧系要黎食多次喇

我地就系叫左红枣糕同马拉糕 即蒸即食既效果系好出色
马拉糕即蒸出来 虽则烫口但松软 而且劲香口
红枣糕都超好食 红枣味浓而且口感丰富 甜度适中

粥底
就简左淮山鸡粥 又平平无奇嘅一个继续一打开见到金黄色 吸晒啱啱蒸嘅所有嘅精华 简直系冇得顶呀个鸡粥 每一啖都十分之绵滑 而且入味

饮品
支装啤酒汽水都系任饮 仲有一壶壶既竹蔗茅根等等都系任饮