2023-07-12 32 浏览
今日入宝琳做野,顺便约埋朋友食夜晚,佢话想食烤鱼,近近地就拣左七月烤鱼,谂住坐得舒服啲,食完又可以行下新都城🥳🥳🥳入到去,都几多台坐左客人,不过环境宽敝,所以私隐度都高,无论一家大细聚餐,定两个人密密倾,都系几好嘅选择!七月烤鱼提供套餐,都几抵食,性价比高。今次我哋叫左个二人套餐$499,都几抵食💥💥烤鱼拣左海炉鱼,朋友唔食辣,汤底就要左医香豆豉口味,个人觉得有少少淡,但朋友就觉得岩岩好,下次黎我要再试吓辣口味,满足下味蕾😋😋😋 *见到汤底都有6款选择,辣度有3个程度,岩晒唔同口味嘅人士*套餐可以拣4款串烧,呢个都几惊喜,估唔到主打烤鱼嘅餐厅串烧都几好味,而且仲会用炉仔保温,令到食落嘅每一啖都好好味,正🤩我哋仲叫左左薯仔、鸭血同冰粉。冰粉都几特别,最钟意冰粉上有提子干、红豆同埋山楂片,入口兼配口感同埋味觉,冰冰凉凉,酸酸甜甜,配料有少少咬口,粉又入口即融,大推!饮品就拣左爆珠芒果乳酸茉莉绿茶同爆珠草莓石榴乳酪梳打,一路食热辣辣嘅烤鱼,一路饮冻冰冰嘅饮品,都几配合,可以一试❤️❤️❤️