2022-05-02
呢间巴辣仔烤鱼鸡煲都几多人帮衬,今晚1930到,鸡煲就售罄喇,烤鱼就只有沙巴龙趸,预左食烤鱼,少贵都照要啦。烤鱼要有嘅鲜、香、麻、辣、脆都齐晒,香喷喷,味道特浓。沙巴龙趸肉质弹牙又够嫰滑,3个人食份量都足够。食完个鱼继续打边炉,愈食味道会更辣,刺激感十足,但唔系死辣,反而系一种刺激到味蕾而又享受嘅辣味。烤鱼底层可以拣4种配料,我地拣左豆卜、海带、莲藕同秀珍菇。另外追加左d配料有肥牛、娃娃菜、牛柏叶、饺子同墨鱼丸,墨鱼丸入面嘅墨鱼好大嚿,唔系死粉团。其他就冇特别,都系新鲜嘅。推荐店内特饮,呢2杯系什果蜜桃茶同柑桔青柠,真系好鬼抵饮,大大杯冇呃人,仲要35蚊,性价比同颜值好高,最重要烤鱼真系好惹味,呢杯饮极都唔完嘅特饮真系好出色,陪我食到最后,超级正。由于出面落雨都冇影到门面相。店内环境光猛,不枱櫈不算油,不过落雨同埋我都几怕湿笠笠,所以感觉都争少少。呢个系自助酱区,每位6蚊总结:期间都见到都几多人叫外卖,仲可以借炉添。个人觉得外卖喺屋企食都唔错,下一次会试鸡煲外卖
呢个系自助酱区,每位6蚊