2022-09-26 938 浏览
📍DR. COW 牛扒专家📮大围下径口村31号地下A号舖.呢间小店位于大围显径站, 落车后步行一段小路程就到达, 实际位置系村屋既地下.我地呢日系附近揾晚餐地点就被佢个店名吸引左, 所以就决定要黎试一试佢既牛扒水准😌.🐮英国牛种澳洲饲养夏洛特牛叫得牛扒专家, 当然要问下老板当晚推介食边款牛扒🤭我地听取老板建议, 最后拣左当日新鲜到店既期间限定:夏洛特西冷牛扒牛扒份量足足有接近16安士, 我地拣选左5成熟正正恰到好处, 肉汁鲜嫩, 而且唔会带有太多筋, 俱备西冷牛扒应有既特点, 肉味十分香浓蒲烧鳗鱼饭配温泉蛋 HKD80食完成块牛扒, 另一个主食拣选左温泉蛋鳗鱼饭🫣本身谂住light啲, 点知无论鳗鱼同埋饭量都好足, 烧香既鳗鱼肥美多汁, 入口唔腥亦唔会太多骨, 喜欢食鳗鱼嘅朋友高度推介🫰🏻木耳紫菜炸豆腐 HKD38轻盈小食一口炸豆腐, 岩岩新鲜炸起热辣辣, 上面放左少少饭素木耳紫菜更成件事更加香口惹味另外小店供应多款特色饮品🥤试左椰子乌龙奶茶HKD28同抹茶红豆奶HKD36, 唔会太甜, 岩晒on diet中既朋友仔.非常欣赏呢间家庭式既小店, 讲求同客人既互动同意见🫶🏻点餐前或饭后既
📍DR. COW 牛扒专家

木耳紫菜炸豆腐 HKD38
木耳紫菜炸豆腐

椰子乌龙奶茶
抹茶红豆奶

非常欣赏呢间家庭式既小店, 讲求同客人既互动同意见🫶🏻点餐前或饭后既一点意见交流, 都好睇得出老板好用心了解客人对食物既要求同埋意见, 我已经bookmark左隔一排会再来帮衬
整体环境:👍🏻👍🏻👍🏻
食物味道:🤤🤤🤤🤤