2023-08-28
成日食好嘢嘅我,就算系食放题都要系最好嘅!牛舞就系我食过最正嘅放题!除左放题既刺身同熟食外、仲将烧肉同涮涮锅!而且佢既牛真系超超超超正!牛舞主打 日本萨摩和牛 佢地一入座会送个拼盘🐮 而其中萨摩牛肋肉🥩- 重点推介!拼盘收集左萨摩牛🐄嘅唔同部位,牛肉嘅脂肪比例平均。有入口即溶嘅感觉!😍😍刺身🐟 + 烧吞拿鱼沙律🥗 - 刺身我叫咗三文鱼🍣,希灵鱼🐟,北寄贝🐚同墨鱼🦑。佢地都又肥美又新鲜。正😍😍😍。烧吞拿鱼沙律🥗吞拿鱼鲜甜可口,连埋清脆嘅沙律菜一齐食,鲜味加倍!澳洲牛腹肉🥩+京葱鸡肉串🍢 - 牛腹肉唔会太厚,无论系用黎烧肉定打边炉都非常适合,而且牛味比较浓。好食😋!鸡肉串🍢同样可口美味,京葱🥬同鸡肉🐓一定系perfect match!!完全衬托出大家嘅味道😍我劲钟意!所有既食物唔会因为放题而觉质素差,相反质素仲系奇高😍😍
除左放题既刺身同熟食外、仲将烧肉同涮涮锅!而且佢既牛真系超超超超正! 牛舞主打 日本萨摩和牛
佢地一入座会送个拼盘🐮 而其中萨摩牛肋肉🥩- 重点推介!拼盘收集左萨摩牛🐄嘅唔同部位,牛肉嘅脂肪比例平均。有入口即溶嘅感觉!😍😍 刺身🐟 + 烧吞拿鱼沙律🥗 - 刺身我叫咗三文鱼🍣,希灵鱼🐟,北寄贝🐚同墨鱼🦑。佢地都又肥美又新鲜。正😍😍😍。烧吞拿鱼沙律🥗吞拿鱼鲜甜可口,连埋清脆嘅沙律菜一齐食,鲜味加倍!
所有既食物唔会因为放题而觉质素差,相反质素仲系奇高😍😍