2018-05-03 584 浏览
一行六人入元朗去呢间网上有介绍嘅隐世小店,顺便元朗一日游。通常呢啲小舖人情味浓,所以星期六中午时段要等位耐少少都预咗。去到门口已经好多人,同入面个疑似老板讲六个位,木口木面话无位,问佢等几耐,话你自己睇,仲同我讲你自己睇吓等唔等。第一次嚟,我唔知你上菜快定慢,比个大概时间都唔系咁难啩,生意都唔想做咁!算!附近又好似无咩好食,我哋继续等。等咗半个钟终于有位,叫晒炒意粉同焗饭,个汤几浓几好味。意粉同饭唔使等好耐就嚟齐,汁多𩠌多,都几大碟,女仔一个人食唔晒。埋单时个老板见我食净1/3,黑晒面话食唔晒下次叫少饭吖嘛。态度恶劣到爆,未嚟过点知你啲份量,要食客食晒先得嘅,你喺门口贴张纸啦,食到一肚气!极度怀疑点解会有网上介绍,中晒伏!

极度怀疑点解会有网上介绍,中晒伏!