2021-03-08 745 浏览
同朋友夜晚8点半入坐,叫左:1 牛油果芒果软壳蟹米纸卷,味道不错,牛油果味不太出,价钱贵左少少2 海鲜喇沙,味道不过不失,价钱合理3 蛋包海鲜金边粉,虾肉完全不ok,虾肉霉烂,虾头完全无膏,金边粉正常发挥,价钱贵4 香芒黑白糯米,味道总算不错,价钱合理5 越式奶茶奶盖,好味,偏甜6 芒椰滑冰,好味,偏甜但侍应态度令客人不太舒服,落完单无几耐,有位senior waitress 走黎问我地叫左咩,要答完佢先问我地洗唔洗要碗仔。为何一开始不直接问?8点50分,主菜先上都未开始食,就话last order ,我地就叫左个糯米饭,话后上。Senior waitress 态度半焦急咁问,甜品3个字后上可以?主菜都未食,15分钟后就要食甜品咁chur?之后佢先过嚟解释话9点半餐厅要灭虫,何不一开始就讲?令客人有感压力...有无下次?不了。
同朋友夜晚8点半入坐,叫左:

2 海鲜喇沙,味道不过不失,价钱合理

4 香芒黑白糯米,味道总算不错,价钱合理

5 越式奶茶奶盖,好味,偏甜

6 芒椰滑冰,好味,偏甜

有无下次?不了。