2013-11-03 906 浏览
不愉快的晚餐我女朋友叫了一个茄汁牛舌饭,等了一会,我的蚬肉意粉率先上枱,份量尚可以,食量大的人是不够食的。味道都算可以。过了十五分之后,有一位女侍应同我地讲话已经冇晒牛舌,问可否转肉丸饭。事后对该位女侍应作出责备然后先作致歉,完全没有一点歉意。然后,我女朋友选了一个大虾意粉set dinner,一份餐包但系没有提供刀类工具可以搽牛油。我们同了另一位带枱女侍应要求要一把牛油刀。该女侍应表示冇牛油刀可用。真系蠢到冇朋友。冇牛油刀可以俾刀都可以。佢完全冇意识俾把刀我地还番回自已岗位。亦冇同另一位侍应叫他们帮手俾把刀我地。系我叫另一位男侍应先至俾到把刀。呢位男侍应真的要赞。他很快回应并提供到把刀俾我地。至于个餐汤,系番茄汤。我女朋友饮完觉得好似饮紧茄汁加水咁样。真系hea度呢总括而言,价钱中上,但食物及服务质数不成正比
不愉快的晚餐

总括而言,价钱中上,但食物及服务质数不成正比
2013-11-03