2021-09-01 87 浏览
食石烧牛medium 起跳,自己切片烧想食嘅熟度。明白嘅。枱上每人一套餐具有匙羹有刀有叉,但把到系钝到乜都切唔到。好辛苦先找到个侍应….. 揾极都无人,叫佢换把利d嘅刀,佢用好奇怪嘅眼光望住我,好似我唔识切扒咁!原来有剧扒刀啰,失觉晒。呢把先叫刀先切到片。 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 其实大家乐见你剧扒都识执把利刀啦⋯⋯ 然后牛质真系极一般,叫入到口唔un系「拿」过。牛味就真心无。叫做有石烧玩下几得意。跟餐有自助餐汤同沙律… 明明见早几日食家分享有甜品可以加,有$10蚝可试。以上嘅今天都没有,原因系今日过渡期餐牌未出得切所以无得做。👎🏻😓仲有,张儿童high chair系烂架,可唔可以维修一下先见人或者唔好用!阿侍应话可以唔用块板,其实人食饭系咪都要一张饭枱呀⋯⋯ 不知所谓!!总结,无下次。

总结,无下次。