2022-10-01
用餐体验差到我要写食评!平日11:00见荔景站附近冇乜餐厅,嚟酒楼食个早餐,冇乜客人 。叫左个腊味糯米饭,两份点心 。点知等左半个钟都未有,问个楼面佢好敷衍咁话「系咁㗎啦呢间酒楼」,问点心姐姐佢就话「我都冇㗎我㗎车冇都俾唔到你㗎啦」服务态度0分,可惜冇得俾0分。隔离枱燥底同楼面讲仲俾人串「咁唔掂我地一早关门大吉啦」冇野食受气都饱哂。等多十分钟,终于嚟左碟蛋散,甜到不得了,食完即刻要去睇急症,糖尿病!好彩玛嘉列医院就喺隔离之后好似食高级西餐咁,食完一碟先到下一碟,有条牛肉肠粉,冇乜特别就系牛肉肠粉。仲有个冇乜汤汁既小龙包淡味烧卖同埋用时50分钟既糯米饭,都唔知讲咩好,先饿到觉得食到就是赚到,但不好味 够料。食完马上闪人,走𠮶阵仲要俾收银黑面,好似我食左太耐咁,但系我都冇计啊!下次食711捞面好过食呢间。
仲有个冇乜汤汁既小龙包
淡味烧卖
下次食711捞面好过食呢间。