2011-09-20
团购买咗$18雪花冰, 限制多多, 食物又一般, 份量又细, 又唔够软棉棉, 如果要俾原价$40 我一定唔会帮亲LAW.叫咗个"黑白森林" 无火龙果又唔出声, 整好咗放低果时才出声, 是但俾款棷千果就算. 火龙果与棷千果分开叫系唔同价钱架. 分别系$5/3, 间接我俾骗咗$2. 俾其他生果都好呀, 真系过份. 隔离有两公婆带住个大约8YR左右既小朋友来食野, 合共3人, 佢地用2张 团购食2个雪花冰 都俾人骂, 话最低消费每人$15, 还欠$9, 我心念小朋友姐, 洗唔洗咁跟跟计较呀, 加上买团购果时又唔讲明, 更无想过佢地用$18计,以唔系用$40计, SO CHEAP LAW. 最后见到个男人无食出咗去, 留下妈妈和小朋友食完两个雪花冰就走咗LA. 心念叫多$9食物绝对唔难LAW, 但用咁既手法做生意, 俾我都嬲到唔愿食LAW.