2021-08-16
好评多不代表有好质素!首先环境是不错的,座位舒适,餐厅装修&气氛感觉良好。但最后埋数时发现有老鼠在楼面经过再钻入bar格下既lon 部分员工态度欠佳,一入去,就算整个过程很有礼貌,有啲员工都会西口西面!等待食物时间参差,Pizza等左半个钟以上[可能系因为即叫即整所以时间长咗(?)]我哋叫咗三个嘢食,当中只有Pizza系比较好食(1)牛肉他他配脆米饼牛肉他他无味(冇牛肉味/冇咩调味),比脆米饼抢晒啲味。所以都失望的。(2)黑醋猪仔髀上菜摆碟不错,但味道不太足。猪仔髀够淋,但只有表面有味,薯条OK的。(3)Parma ham pizza抵赞出色!推荐钟意食芝士既人~一上台拎上手芝士好拉丝!加埋冬菇做配料,好食的~其他:啱啱落咗单员工就会放一小碗Doritos 加埋(好似)千岛酱,买单时发现要收$45(平时超市$2x就一大包),个下真心呆左
我哋叫咗三个嘢食,当中只有Pizza系比较好食
(1)牛肉他他配脆米饼
(2)黑醋猪仔髀