餐厅: 沙拉姆咖喱屋
资讯:

2020-06-03 589 浏览
见呢间餐厅有咁多好评一直都想黎试今日屋企人话想食咖喱就谂起过嚟终于可以试吓食完成餐饭背脊骨落绝对冇下次我哋三个人一开始个侍应系咁推三人餐但想试多啲其他嘢先叫咗个二人餐再加一个小食首先系个咖喱角皮厚到冇朋友碳烧鸡都好干Naan好大条㶶边食完都冇意欲再追加食完饭等左一阵见佢冇意欲上甜品两个侍应倾得好开心提佢先记得买单𠮶阵成张单加咗10%菜单上写明不加收服务费个侍应嘅解释因为我哋叫多咗一份小食所以变咗全张单都要加收服务费原来仲有呢种玩法咁好心你就写清楚啦其实冇人等呢30,40蚊开饭但合情合理你写得套餐唔收服务费就唔该你跟返商品说明关键系𠮶两个侍应嘅态度仲好似我哋要攞着数咁其实如果你有做足服务比多几十蚊又有乜所谓但全程喺隔离倾偈一路倾又唔戴口罩上菜上甜品因为系二人套餐所以即使三个人都只比两只匙羹你比多一毫子你我都嫌多绝对冇下次!
见呢间餐厅有咁多好评
一直都想黎试