2013-01-23
因为成日都食荷里活丼丼屋同甘味赞岐手打乌冬,甘今日出完街6点几同老公,阿仔试下 尼间新开既 抹茶馆~~其实一路等位都有D怪, 见到D 侍应姐姐行下倾下计,但又见到连著 厨房衫(我觉得系厨师) 都出尼招呼客人,观感好奇怪~好啦有位,比左张4人台我地~除左野食好少选择,连小食都无~甘我地叫左2个面,一个亲子鱼生饭~+一杯饮品其间我叫左3次,系3次 要杯水~第3次系厨师哥哥拎比我,佢应该系全场最做野既人~甘D侍应姐姐做咩呢!!!~~~~~野食到,我个系黑蒜猪骨汤叉烧拉面~甘都几香~~食食下~点解无叉烧~~顶原来成碗面得一片簿叉烧~~我地都成日日日式野, 一片簿叉烧拉面真系第一次食到到我老公,系蕃茄芝士拉面---芝士被烧了一上台净系有好劲既“loan" 味,其实我老公一路食一路都只系食到“loan" 味因为阿仔好眼训,我地一心快D食完走,同埋已经决定吴会再有一下次,都吴想同D职员讲到个亲子鱼生饭,系阿仔的~小朋友食野慢,食下停下好正常我吴知系咪想吹我地走重次碗饭重有一半未食完,已经被D 侍应姐姐 想收走2次~~~有无搅错,睇都睇到重有甘多系碗到,吴使问都知重食啦!我忍吴住话:好赶咩,都未食完埋
同老公,阿仔试下 尼间新开既 抹茶馆~~
好啦有位,比左张4人台我地~
除左野食好少选择,连小食都无~
甘我地叫左2个面,一个亲子鱼生饭~+一杯饮品
甘D侍应姐姐做咩呢!!!
~~~~~
野食到,
我个系黑蒜猪骨汤叉烧拉面~
我地都成日日日式野, 一片簿叉烧拉面真系第一次食到
到我老公,系蕃茄芝士拉面---芝士被烧了
到个亲子鱼生饭,系阿仔的~小朋友食野慢,食下停下好正常
我吴知系咪想吹我地走
有无搅错,睇都睇到重有甘多系碗到,吴使问都知重食啦!
我忍吴住话:好赶咩,都未食完
埋单$288
一抵食,服务差