2018-04-30
第一次写评,因为实在要发表意见。4月29日刚好到荃湾,妈咪提议去呢间食,全家5人一齐去食晚餐。未去前都估计到食物质素,无大期望。呢个都吾系重点!点左大路野,巴东鸡饭,黄姜饭,梳哆鸡饭等等。味道一般,预左,无咩惊喜,又无咩失望,街坊餐厅系咁㗎啦!不过想讲系,落单时,一位看似太子仔既男侍应,无咩耐性等,到我妈咪决定食咩时,佢就忍吾住讲: “睇咁耐,揭咁耐,咪又系食番大路野! 不过你想过下手'忍',我就比你揭下啰!” 哗! 佢面黑都算,重比啲咁难听既说话我地听! 妈咪又系长者,点解讲野完全无专业态度,仲要咁无礼貌! 😠😠 今时今日仲有咁既服务态度! 仲吾系太子仔!好啦,到老公叫,佢叫左吾记得咩既汤米粉之类,跟著老公好快话讲左: 都系吾好啦,惊辣! 咁,个位太子仔又话:“边个同你讲辣㗎,问我啦!” 我地巳经嬲嬲猪,老公又问:“吾要米粉有咩可以转?”太子话:“转河粉”老公最后话,咁吾转啦,太子又讲:“我一早就介绍话米粉啦! 转咩呀!”哗! 我地系嚟食野㖞,虽然吾系啲贵格餐厅,无预要好好招待,但系都系比钱嚟食野,点解好似嚟乞佢咁,句句顶埋嚟! 🤤😒😒👽真系食到一肚火💥😠😡😵🤢既然吾忧做,咁留反识欣
真系食到一肚火💥😠😡😵🤢
既然吾忧做,咁留反识欣赏佢地服务态度既食客去帮衬啰!我地吾会有下次!