2017-05-26 82 浏览
难得见闲日人流较少,就去试下呢间餐厅,但食左一次就唔想再帮衬了。食物水准fair ,未至于好好食,但尚且叫做对得住个价钱。叫左一个黑松露野菌意大利饭($68),一上枱系闻到好香既黑松露味,但个饭好似未煮熟,咬落去有少少硬,有啲失望。但最令人失望既系侍应既服务,当日去既时间大约七点半,店内当时只有一枱顾客,其他枱都系空既,店员安排左一张四人枱比我,我同友人就坐系同一边,谂住方便倾计。有个店员马上走过黎,态度无礼咁要求我地对住坐,我地见实在无乜人,就拒绝左。店员本来仲想理论落去,但另一同事走过黎拉开佢,叫佢算啦,此事就此结束。其实,如果唔系个场比较旺,不如比番客人拣番自己想坐既位置?又或者当初就安排我地坐一张二人枱岂不是更佳?

食物水准fair ,未至于好好食,但尚且叫做对得住个价钱。