收工抱住想轻松下心情黎食dinner.2个人,分别叫左个鹅肝汉堡,同埋蚬意粉。餐汤,沙律黎左,准备拎餐具食喇。见到得2份餐具,当中只叉系有啲不明污糟野未洗干净。所以唔放心,叫店员换过只叉同埋要热水打算浸洗餐具(尤其系疫情严重时)。食左冇耐,个男店员见到我某部份餐具仲插系水杯,就叫我拎走会倒泻。(我已经怕会倒泻,所以就一早揾重身用品托住个杯靠埋隔板放)所以冇特别理会继续食。唔够30秒,佢就态度好差走黎讲,「你唔拎起,我帮你拎走,我唔想抹多次枱。」我黎唔切反应,佢啲咁态度,唔系应该揾更合适用具俾食客洗餐具吗?自己餐厅清洁做唔好,唔会自我检讨?到食物,$178鹅肝汉堡CP值一般,出面好多地方做到。另外$138蚬意粉,就咸味好重,我女友食左少少就冇食。最后,再收你加一「服务费」,说好的85折就唔见有。以哩个价钱,冇清洁,冇服务,冇特别,冇下次。👋🏻
收工抱住想轻松下心情黎食dinner.
2个人,分别叫左个鹅肝汉堡,同埋蚬意粉。
餐汤,沙律黎左,准备拎餐具食喇。
自己餐厅清洁做唔好,唔会自我检讨?

到食物,$178鹅肝汉堡CP值一般,出面好多地方做到。
另外$138蚬意粉,就咸味好重,我女友食左少少就冇食。

最后,再收你加一「服务费」,说好的85折就唔见有。

以哩个价钱,冇清洁,冇服务,冇特别,冇下次。👋🏻