2010-12-03
同小学同学聚会,听朋友讲呢间唔错又坐得耐就试下啦~果然环境唔错尤其侧边有好足够0既空间放野,如果系血拼之后黎食都一定有充足地方放战利品呢我地都差不多7点先到,但客人只有3、4台咋,完全唔需要顾虑到坐太长时间而被赶。我地叫左以下食物:炸虾饼:一致认为虾太少而粉太多,唔够脆。鸡肾串:几爽脆,但完全唔记得系咩味叉烧拉面:好奇怪,我食0个块叉烧系爽脆得似烧猪颈肉咁架~但同学都话佢地食0既唔系呢种感觉,拉面就因为浸得比较耐先食腍哂喇~猪软骨乌冬:猪软骨d骨一d都唔软,不过总算咬得开,再食埋落肚,d肉都唔会太腍,有嚼劲,乌冬意外地滑,汤底偏咸,饮左一啖即停手。吉列猪扒咖哩饭:绝对唔食辣的我试左一啖所谓唔辣0既日式咖哩汁都接受唔到,只系食吉列猪扒,外面够干身,连入面都干埋,肉汁欠奉。由于每样甜品都只系加$16.8,我地叫左两个都系冷与热混合0既蕃薯雪糕,一个抹茶红豆,一个朱古力+果仁(定杏子?有d失忆添)基本上呢.....两个0既味道系差唔多架,因为都系热热0既蕃薯在下,冷冷0既雪糕在上,再淋上唔同0既汁呀、酱呀咁,所以系食个又冷又热0既混合感觉咁样啰呢度d店员都几殷勤,最初帮我地斟0既系普通温度0
我地叫左以下食物:
炸虾饼:一致认为虾太少而粉太多,唔够脆。
鸡肾串:几爽脆,但完全唔记得系咩味
呢度d店员都几殷勤,最初帮我地斟0既系普通温度0既水,之后有位朋友要求暖水后,每次都识斟番暖水俾我地,而且唔驶我地叫佢地添,而系佢地睇到我地饮到剩番dd就识黎添,几nice~
所以,都好可能会再黎食,因为坐得几舒服,同埋都有几多野未试。