2019-12-19
黄店list睇到呢间cake set几靓,$200一个cake加两杯野饮,啱晒两个女仔庆祝生日影相。位置有少少偏,但都易揾冇兜太耐。不过去到可能咁啱𠮶日唔好彩,佢好多野都冇,上网睇好多人推介banoffee cake,但可惜冇,所以最后拣左S’mores。但因为佢话装饰用既棉花糖都冇,就咁几层cake layer拎左出黎,我地都呆左呆,见我地咁既反应佢就入左去拎两粒macaroons放左上顶做装饰,望落虽然比原来冇咁好睇,但可接受。加钱叫左杯pineapple cooler,杯野等左30分钟都唔见有,问一问先知漏左单,好快佢都整左出黎,味道唔太啱自己饮,叫返热茶稳阵啲。而蛋糕望落好细,我地冇食正餐以为会唔饱,但其实食到咁上下都几饱肚,至于味道就一般,蛋糕硬左少少同埋有啲干,不过朱古力味系几浓既,未去过可以去打卡或者贪佢静静地倾偈都得,但试完一次就未必会再去