2010-09-17
$158 经典2人套餐 磨菇忌廉汤很热,CREAMY,唔会饮几啖就好济的感觉,几足料的磨菇~服务态度几好,环境很好,又够晒静, 红豆冰 (bad)未搅拌红豆之前,成杯全是椰汁+MILK....而且红豆唔系一粒一粒分明,而系「痴埋晒一旧旧」.....食落去真的硬左D,唔系熟得透果只...仲有d红豆系1 pai pai...... 夏威夷风光pizza共6件,想不到有咁多件,以为系4件pizza only,惊喜 厚批,不过系油腻左少少,pizza边缘好松脆 芝士比起pizza hut较为固体~成个pizza唔会焗得好㶶,火腿薄薄的一片片,味道很好~菠萝粒相比起pizza hut,真系大粒好多~ 烟肉肠仔磨菇意粉份量如同上次一样咁多,撒上烟肉碎,脆卜卜~不过如果系一片片烟肉,觉得唔会咁唔抵........但口感佳!!!脆皮肠粒好开胃,份量又多,很完美的一碟意粉!! dinner时段仍不算好多人,可以慢慢吹水及谈心~
磨菇忌廉汤
很热,CREAMY,唔会饮几啖就好济的感觉,几足料的磨菇~
服务态度几好,环境很好,又够晒静,
红豆冰 (bad)
夏威夷风光pizza
烟肉肠仔磨菇意粉
dinner时段仍不算好多人,可以慢慢吹水及谈心~