2023-05-24
食到尾先发现,惨不过店员态度好淡定其实佢问我整过一份比我好唔好,我觉得好荒谬嘅,都食完啦,又再食多碟咩?咁佢收咗个碟后十分钟都冇再理会过我我都心谂,真系当冇事发生过?跟住走埋黎再问我写咩野饮,我冇乜表情咁答佢唔驶了,佢都系若无其事走开做其他野佢隔多5分钟走埋黎,话送个甜品比我,我又心谂,我男人老狗lunch time 叫个沙律食都系懒健康食少啲啫,你仲比个甜品我玩野咩?不过我又唔可以expect 佢谂到嘅,所以都系算啦,佢都有补偿,不过我唔要啫但佢真系几淡定,我仲喺餐厅,其实我系等紧一句对唔住,出post 前暂时仲未等到。最后佢递张单比我系正常收费 🤣🤣🤣而家离开餐厅,最后系仲未道歉嘅。😅
不过店员态度好淡定
咁佢收咗个碟后十分钟都冇再理会过我
我都心谂,真系当冇事发生过?
最后佢递张单比我系正常收费 🤣🤣🤣
而家离开餐厅,最后系仲未道歉嘅。😅
烧鸡沙律
查看之前的留言 ()
chomei70
如果我可以早D睇到你这个食评就好了,我又系受咗气呀! 落单时服务员说碟鸡要等20分钟,我哋ok,但点知过咗三十几差不多40分钟后,碟鸡不但没有来,连其他食物及汤也还没来,但他们却没有通知我哋一声,当我地向他们反映返,佢哋仲要一句道歉都冇,而且不停反驳我、不停打断我的说话,劲冇礼貌,所以我都留了负评
2024-02-05