2024-09-17 1548 浏览
同朋友谂紧去边食嘢,因为朋友有车,随口讲边度易有咪表,然后朋友突然提议去哥登堡!我一直以为哥登堡执咗,但原来已经重开⋯!餐厅后两条街有咪表,啲咪表都唔难有位,好易就泊到车。去到门口,只系门口望紧时,已即刻有人开门迎接。入面装潢睇得出无咩变,而卡位唔迫,都几阔落的。啲staff 服务不错,同好有效率,一坐低已立刻问你想要咩汤,都系例牌红白汤可选择。因为系平日1点几去,所以有几款午餐拣,如果唔叫铁板,平均都系六十几蚊,包饮品,免加一,而家茶餐厅都要呢啲价啦!最后叫咗个咖喱鸡球同吞拿鱼意粉。咖哩先上,初头仲觉得好少饭,但个咖喱都有好多鸡球,食食吓都好饱!之后上意粉,面头有啲溶咗的芝士,意粉唔会太淋,好食!餐饮可加5蚊转红豆冰,但太饱,无转。最后叫咗一杯冻饮加3蚊,埋单$123,抵食!
我一直以为哥登堡执咗,但原来已经重开⋯!

餐厅后两条街有咪表,啲咪表都唔难有位,好易就泊到车。

之后上意粉,面头有啲溶咗的芝士,意粉唔会太淋,好食!

餐饮可加5蚊转红豆冰,但太饱,无转。
最后叫咗一杯冻饮加3蚊,埋单$123,抵食!
咖哩鸡球
吞拿鱼意粉