2018-12-23 1869 浏览
公司搞x'mas party, 身为admin既我, 除左拣地点、场地可以供所有同事坐得舒服, 要搞到个party好好睇睇系我既职责,今年公司批budget比较豪左少少, 就拣左交通极之方便, 邻近旺角东既帝京酒店。一心谂住酒店质素唔差, 结果......令人大失所望!不得不赞帝京场地真系几靓, 楼底又高, 可惜lunch-buffet选择少, 质素很差!刺身只有三文鱼、希灵鱼同埋立鱼, 立鱼有如咬既一旧冇味既胶咁, 三文鱼有腥味!忌廉汤稀到似水咁!牛肋骨已经系全场最正, 入味又够林肉酱意粉好淡, d肉干到冇汁, 意粉当然冇汁, 所以一样干啦!火鸡片一d都唔滑, 好干身荷兰豆炒得几有获气, 好清甜沙律唔会refill, 差不多见底甜品就只有甜品、cookies, 比咁贵都冇杯贵价雪糕食下整体公司投票过, 同事们反应系下年揾过第二间!
一心谂住酒店质素唔差, 结果......令人大失所望!

忌廉汤稀到似水咁!

牛肋骨已经系全场最正, 入味又够林

火鸡片一d都唔滑, 好干身

荷兰豆炒得几有获气, 好清甜

沙律唔会refill, 差不多见底

甜品就只有甜品、cookies, 比咁贵都冇杯贵价雪糕食下

整体公司投票过, 同事们反应系下年揾过第二间!